HTML

hétnapos háború

2008.09.01. 23:16 | sotetszoba | Szólj hozzá!

merthogy történetileg úgy alakult, hogy amikor felévettük a diplomáciai kapcsolatot, azonnal megkezdődött a két lakosság közti keveresedés. nyolc napja azonban EgyMás néhány rövid hivatalos jegyzék kiadása után hermetikusan lezárta közös határunkat, s annak mindkét oldalán ellenkező anyaországi lakosok maradtak, nem kis létszámmal, igazából épp a határlezárás után próbáltuk nyilvántartásba venni a polgári veszteséget, ugyanis rögtön az első jegyzék kiadása után több településen is pogromok törtek ki állampolgáraink ellen.

többszöri sikertelen kapcsolatfelvétel után végül Nagytestvér jószolgálati tevékenységének segítségével sikerült újra felvenni a diplomáciai kapcsolatokat, melynek eredményeképp részleges határmegnyitás történt. honpolgáraink nagy tömegekben igyekeznek elhagyni EgyMás területét, ugyanis nem tartják kizártnak, hogy a nyolc nappal ezelőtti történet újra megismétlődhet, s az államhatalom képtelen lenne megbírkózni még egy ilyen esettel.

ezzel szoros összefüggésben megtörténik a teljes kapcsolatrendszerünk felülvizsgálata, a korábbi egyezmények már nem működnek a gyakorlatban. elsősorban EgyMástól várunk valamiféle politikai kinyilatkoztatást, amire mi is fel tudnánk építeni a stratégiánkat, ugyanakkor a helyzet továbbra is rendkívül feszült.

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr11644108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása